Det kan vara smart att börja leta bland begagnade båtar när man vill bli båtägare

17 maj 2022 Cecilia Olsson

editorial

Det är många som drömmer om att köpa en egen båt och därmed ha möjlighet att färdas på vatten närhelst lusten faller på. Att köpa båt kan dock innebära en av de största privata affärerna man kommer att göra under sitt liv och det kan därför kännas tryggt att vända sig till en firma istället för att köpa privat. Det ger ofta större trygghet samt möjlighet att få hjälp med finansieringen av båten. Yachtsale har över 20 år i branschen och kan förmedla trygga båtaffärer gällande både köp och försäljning. 

Det kan vara smart att först titta på begagnade båtar

Anledningen till att många upplever ett båtköp som en av de största affärerna i livet är för att det i regel handlar om relativt höga summor. Därför kan det vara värt att köpa en begagnad båt för att komma ner lite i pris. Är det första båten man köper så kan det även vara klokt att först testa livet som båtägare innan man investerar i en splitterny båt som har alla finesser man kan drömma om. Yachtsale erbjuder både nya och begagnade båtar samt har både motorbåtar och segelbåtar i sortimentet. 

Begagnade båtar

Få hjälp med de nödvändiga stegen i ett båtköp

Yachtsale hjälper köpare att hitta den optimala båten baserat på förutsättningar, behov och önskemål. De ser såklart även till att båtköpet blir både tryggt och bekvämt. Förutom att de hjälper till att hitta rätt båt så har de även ett gott samarbete med Swedbank och kan därmed hjälpa till att förmedla en bra finansiering med några av marknadens bästa räntor och villkor.

Vad gör köp genom Yachtsale så tryggt?

Yachtsale funktionstestar och gör en komplett varudeklaration på alla sina begagnade båtar. De är också medlemmar i båtbranschens riksförbund, Sweboat, vilket borgar för ett tryggt båtköp. Yachtsale säljer sina begagnade båtar i enighet med konsumentlagstiftningen, med köpeavtal upprättade av Sweboat och följer dessutom deras rekommendationer. De vill alltid att kunderna ska kunna känna sig trygga.

Fler nyheter