Det ljuva campinglivet

25 november 2019 patrick_pettersson
Det ljuva campinglivet

Campinglivet kan vara fantastiskt. Under rätt förutsättningar givetvis. Det är nog många som romantiserat nätter i tält och då främst fantiserat om ett lätt duggregn på tältduken, att krypa nära intill i en sovsäck och vakna av fågelkvitter. Tyvärr är det ofta rätt långt ifrån sanningen. Få tänker på att det där duggregnet ofta förvandlas till spöregn och snålblåst så det viner i tältduken och sovsäcken blir fuktigt. Något som många också glömmer bort är exakt hur knöligt det är att ta sig ut ur sovsäcken, förbi resten av familjen utan att snubbla på någon, hitta ficklampa och skor för att ta sig ut mitt i natten för att gå på toaletten. Det är ju faktiskt väldigt lätt hänt att natten i tält blir allt annat än mysig!

 

Ett bekvämare alternativ 

Den som ändå dras till allt det härliga med campinglivet som inkluderade människor i alla former, färger och åldrar, närheten till naturen och det enkla så finns det ett bättre alternativ. Med en husvagn får man det mysiga med campinglivet utan att tumma på bekvämligheten allt för mycket. I en husvagn kan alla sova bekvämt, besöka toalett nattetid utan att riskera att ramla över någon och ha ordentligt skydd för väder och vind. I en husvagn bor man aningen mer spartanskt än hemma, men är rena lyxen i jämförelse med att krypa in i ett fuktigt tält.

 

 

Det finns en husvagn för alla

Husvagnar finns i många olika modeller, storlekar och prisklasser för att passa allas olika behov. Tänk att dra genom vårt avlånga land och upptäcka det bit för bit genom dess olika campingplatser. Då finns friheten att ta dagen som den kommer och välja destination efter humör, istället för att låta sig begränsas av en dyr hotellbokning på ett och samma ställe. Med en husvagn är campinglivet fantastiskt!

Fler nyheter