Dra friheten efter bilen

19 maj 2020 jonas_olsson
Dra friheten efter bilen

Att åka på semester är frihet, eller hur? Men det finns vissa sätt att semestra som är friare än andra. En stuga eller ett hotell kan ha charm, utsikt och andra finesser. Det enda problemet är att de ligger stilla. Man åker dit man ska, är där och åker hem. Med en husvagn kan man uppleva riktig frihet och samtidigt bo bra och bekvämt. Ett par nätter här, ett par nätter där spelar ingen roll. Häng husvagnen på bilen och dra iväg vart du vill. Kanske en lugn kväll vid någon vacker insjö. Lite fiske och en brasa, så kan man somna nöjd och bekväm säker från vädrets makter i sin husvagn. Eller varför inte besöka någon glad och livad camping där man kan träffa andra frihetsälskande husvagnsägare.

 

Stor eller liten

Husvagnar finns i alla upptänkliga storlekar. Från små avsedda för två eller tre personer till stora monster på boogiehjul där hela storfamiljen och faster Bella får plats. Vilken man ska välja är helt upp till en själv. Husvagnar är inte bara olika stora. Det finns naturligtvis en hel massa olika utrustningar man kan välja på. Vill man ha lätt, spartanskt och billigt eller stort, dyrt och lyxigt? När man är ute efter en husvagn kan det alltid vara idé att titta på begagnatmarknaden. Där finns många fynd till bra pris. Det man ska tänka på är kanske vilken dragbil man har tillgång till. En stor husvagn kan vara ganska tung. Det är inget man drar efter en liten småbil.

 

 

Hitta din husvagn

En husvagn är inget man bara spontanköper. Ta dig tid. Tänk på vad du är ute efter, vad du vill använda din husvagn till och vilka bekvämligheter du vill ha. På nätet finns mycket att hitta. Här är ett exempel på hur det kan se ut http://www.campea.se/Husvagnar.

Fler nyheter