Ge bort en bussresa som upplevelse!

20 december 2020 lily_hansen

Vill du ha tips på en present? Många vuxna har allt de behöver och vill sällan ha mer prylar. Däremot samlar många på upplevelser. Kanske har du en nära släkting som fyller jämnt, eller så kanske du själv vill fira ett jubileum? Vad kan vara härligare än att med nära och kära göra en bussresa tillsammans? 

Boka en resa till en plats eller en tur som ger fina minnen och spännande upplevelser. Vad sägs om att ta med familjen och släkten till Hälsningland, besöka Järvsö och se på vackra hälsingegårdar? Vill du åka lite längre kanske en tur till Holland med tulpanfält och blomsterparad kan vara nåt?

 

Vill du shoppa smidigt och avkopplande?

Är ni ett gäng som har planerat att åka till Tyskland och handla drycker lite billigare? Ni är några stycken, men får inte plats i en bil, i synnerhet inte om ni vill handla ordentligt. Det visar sig bli flera bilar som behöver tas i anspråk. Och vem ska köra? Alla vill ju kunna njuta även av resan, kunna äta gott och kanske ta ett glas till maten. 

Varför inte samla gänget och ta en bussresa till en bordershop? Och ja, inga bekymmer, man får ta med sig upp till 120 kg. Det räcker ett tag.

 

Miljövänligt och plånbokssmart

Att resa tillsammans med buss är både miljövänligare och billigare än att åka i flera bilar. Att du under resan kan koppla av och ha trevligt är en bonus. Vare sig du åker till Ullared och storhandlar eller längs med Göta kanal, så får även föraren lite semester. 

Avreseorter finns på flera håll i Skåne och du kan välja på resor utomlands eller inom landet. Lite längre resor eller weekendresor. Titta in på bussbolagets hemsida och inspireras. Kanske blir det en tur genom Tyskland, med vinprovning och tyska smaker?

Fler nyheter