Ge din bil den service den förtjänar

10 april 2019 Maja Eriksson
Ge din bil den service den förtjänar

Är din bil i behov av en motoroptimering? Vill du vara säker på att du och din bil får bästa tänkbara service? Då kan TEAM1 vara det du söker. TEAM1 är ett företag i Stockholmstrakten som har allt i bilvägar, till exempel motoroptimering, bilvård, lackskydd samt försäljning av däck och fälgar. De strävar efter att göra bilägande roligare och enklare genom att erbjuda tids- och kostningseffektiva lösningar på allt bilrelaterat. Med erfarenhet sedan 1991 kan TEAM1 hjälpa dig att göra din bil så bra som möjligt. 

 

Allt du kan tänka dig i bilvägar

TEAM1 kan ta hand om din bil på ett flertal olika sätt. De erbjuder bland annat motoroptimering i världsklass med BSR Stockholm Premium Servicecenter som har specialister för prestandaökning av både bensin- och dieselmotorer. Köper du en trimsats hos TEAM1 erbjuds du en lånebil medan deras skickliga specialister installerar trimsatsen gratis. Förutom motoroptimering erbjuder TEAM1 även reparationer av hjul, försäljning av däck och fälgar samt däckhotell där du kan förvara dina däck när de inte används. De erbjuder däck från bland annat Michelin, GoodYear, och Nokian, och du kan hitta en prislista för deras däckservice på deras hemsida.  

 

Solfilm för alla sorters bilar 

TEAM1 erbjuder dessutom montering av solfilm i din bil och är perfekta för dig som är noggrann och har höga krav. De har gjort detta sedan början av 90-talet och har därför utvecklat en unik kunskap inom området. Solfilm har många fördelar, givetvis skyddar de mot solens värmande strålar och reducerar UV-strålarna med 99%, men de är dessutom bra för att minska inbrottsrisken eftersom det blir svårare att se in i bilen och de kan även fungera som splitterskydd om olyckan är framme och rutorna krossas. TEAM1 har olika toningsgrader att välja mellan, allt från 5% till 30% ljusgenomsläpp där 5% nästan är helt svart medan 30% ger en lätt ”röktonad” look. 

 

Bilvård för dig och din bil

Hos TEAM1 får du även hjälp med all sorts bilvård du kan tänkas behöva. De erbjuder ett heltäckande program för att vårda och säkerställa andrahandsvärdet på din bil, till exempel ingår keramisk lackförsegling, interiörbehandlingar, motortvätt och helrekonditionering. Personalen på TEAM1 är specialutbildade inom professionell bilvård och rekonditionering och arbetar alltid med det bästa och mest effektiva lackförseglingarna och kemikalierna. De försöker alltid använda miljöanpassade produkter så långt det går och de samarbetar med Miljöförvaltningen i Stockholm. Deras behandlingar kan även göra din bil smuts- och vattenavvisande vilket underlättar underhållet och ökar slitstyrkan så väl som andrahandsvärdet på din bil. 

 

Alltid redo att hjälpa dig

TEAM1 välkomnar alla kunder, gamla som nya, och om du har några frågor är de alltid villiga att hjälpa till. Du kan antingen kontakta dem via deras hemsida, telefon, email eller komma till dem i verkstaden för att få höra mer om hur de kan hjälpa just dig och din bil. På deras hemsida hittar du även en prislista för alla behandlingar som erbjuds beroende på vilken sorts bil du har. Så om din bil är i behov av service eller däckbyte kommer TEAM1 kunna hjälpa dig oavsett hur litet eller stort arbetet är. 

Fler nyheter