Husvagnar finns alltid till salu

08 februari 2022 jonas_olsson

editorial

När man gått i tankarna om att köpa en liten husvagn att vistas i är steget inte långt tills det är verklighet. På flera orter finns det kedjor som bara sysslar med att sälja husvagnar och husbilar. Det är där man kan få tips och råd och fin hjälp inför det avgörande steget att göra slag i saken. Fritidscenter är exempel på en sådan kedja som finns på flera orter. 

Det är enkelt att handla sin bil på en auktoriserad firma där man kan få hjälp med service och köpa sina tillbehör. Är det en affärskedja öppnar sig ännu fler möjligheter. Som husvagnsägare är man ju ofta på vägarna och far vilket kan innebära att man hittar sin affär lite överallt. Det finns flera fabrikat och modeller på både husbilar och husvagnar. Det händer ofta att dessa granskas och då kan man få sig en uppfattning om vilka som är bra och vilka som är lite sämre.  

 

husvagnar

 

Husvagnar och husbilar till salu 

Det har blivit fler och fler ställen där man kan handla sina husvagnar och husbilar. Det bästa är att det ofta finns både begagnade och nya fordon att välja mellan. Det gör att de flesta har möjlighet att köpa sig en husvagn eftersom priserna då ligger på en varierande skala. Det går att hitta en husvagn för strax över hundra tusen kronor men vill man ha en riktigt lyxig variant kan det springa iväg upp till närmare en miljon. 

För den som inte har så mycket pengar att slänga upp på en gång kan det vara aktuellt med en avbetalning. Då gäller det bara att ha pengar till handpenningen. Den brukar röra sig om tjugo procent. Sedan blir det att punga ut med en smärre summa varje månad några år innan bilen eller vagnen är helt och hållet ens egen. 

Fler nyheter