Låt en specialist ta hand om din Mitsubishi

13 februari 2020 lily_hansen

Spelar det egentligen någon roll var man vänder sig för service av ens bil? Jo, det gör det nog faktiskt. Att gå till en specialiserad bilverkstad följer samma logik som att gå till en ortoped om man brutit benet eller en tandläkare om man har tandvärk. Bilar är naturligtvis bilar – och har därmed en hel del gemensamt – men olika märken och modeller skiljer sig också åt. Genom att gå till en specialiserad verkstad vet du att du får service från någon som är expert på just din bil. Om du kör en Mitsubishi gör du därmed klokast att vända dig till en auktoriserad verkstad, och som väl är finns det Mitsubishi service i Stockholm.

 

En auktoriserad verkstad har tillgång till rätt kunskap

Regelbunden service är nödvändig för den som månar om sin bils driftsäkerhet, funktion och prestanda. Genom att vända sig till en auktoriserad Mitsubishi-verkstad vet du att din bil gås igenom av en tekniker som kan den modellen och det märket. De har tillgång till den senaste tekniska informationen, rätt verktyg och reservdelar. Detta gör att du som bilägare och kund kan känna en större trygghet och ha bättre möjligheter till förmånliga helhetslösningar.

 

 

Särskilt serviceprogram för bilar som är fem år eller äldre

God och regelbunden service är extra viktigt för bilar som har några år på nacken. Då kan det vara intressant att veta att Mitsubishi Motors tagit fram ett speciellt serviceprogram avsett för personbilar som är fem år eller äldre. Tanken är att du som bilägare ska kunna känna dig extra trygg med att din bil fortsätter leverera trots att den hunnit rulla ett betydande antal mil redan. Kontaktar du en auktoriserad verkstad, som till exempel Vallentuna motor utanför Stockholm, så kan de förklara konceptet mer ingående. Det går också att läsa mer på Mitsubishi Motors svenska hemsida.

Fler nyheter