Proffs på att lackera bil i Malmö

31 augusti 2021 william_eriksson

Älskar du bilsemestrar och att nöjesåka i en fin bil? Att åka på olika bilträffar och visa upp din fina bil är kanske bland det bästa du vet. Allt från raggarbilar till sportbilar, det är grejer det. Att man åker med stil ligger högt på listan. Fast bilen kanske inte är så fin som den en gång var. I trafiken är det alltför enkelt att en olycka händer. Ibland kan det bara var något litet som hände, men det gjorde ändå en stor skada på bilen. Skador på bilen är inte fint och inte välkommet. Det ska man såklart ta itu med. 

Tänk om någon råkade backa in i dig. Bilen har fått sig en buckla med sprucken färg. Den andra föraren lämnade utan att skriva en lapp. Det är ett alldeles för vanligt scenario. Trots det så vill man såklart ändra på det. Bort med den gamla dörren och in med en ny. Men att hitta en ny i exakt samma färg är inte alltför enkelt. Det är inga problem om man lämnar in bilen, eller bara den nya dörren och får den lackerad.

 

Ny lack utan att det syns 

För att lackera bilen behöver man först slipa ned hela bilens färg ned till grunden. Firman du lämnar in bilen till har full koll på hur mycket den ska slipas ned. Därefter lägger man på en grundlack och sedan en lack och färgen man vill ha. Det är där magin skapas. Lackeringsverkstaden får till den önskade färgen. Det kommer inte synas på bilen att en del är lackerad. Allt kommer smälta ihop perfekt.

Ska du lackera bil i Malmö har du stora chanser att komma till en bra verkstad. Åk in eller ta upp telefonen och ring till dem. Prata om vad du vill få gjort och vad de kan erbjuda dig. 

 

Fler nyheter