Rullande frihet

31 oktober 2019 admin

Minns du din förra charterresa med fasa? Blev tältsemestern med fukt och sömnlösa nätter allt annat än mysig? Hade vandringen i fjällen varit fantastiskt, om det inte hade varit för alla mygg och skoskav? Det låter som att det blivit dags för dig att fundera på husvagnssemester istället. Vänd dig då till en återförsäljare som har många års erfarenhet av att sälja husvagnar.

 

Dock finns det många som redan upptäckt tjusningen med att semestra på hjul. Kanske har du inte gjort annat än att åka på husvagnssemester de senaste tjugo åren, och varför då ändra ett vinnande koncept? 

 

 

Skräddarsydda modeller

 

Ädelsten, Royal och Alpina är varken namn på travhästar eller juveler. I alla fall inte den typ av juveler man kan köpa hos guldsmeden. Oavsett vilken husvagnsmodell du väljer behöver du aldrig tumma på säkerhet, komfort och kvalitet. Det finns många olika modeller att välja mellan, oavsett om du är minimalistisk eller om du har som måtto “ju mer desto bättre”. På Fritidscenter i Trollhättan och Göteborg får du möta kunnig personal som kan det mesta om husvagnar. Här finns också begagnade husvagnar som testas noggrant innan de säljs vidare, så att du kan känna dig trygg med ditt köp. 

 

Att ha husvagn är en hit

 

Friheten att bara kunna rulla iväg dit lusten pockar, att ha all bekvämlighet inom räckhåll och aldrig behöva leta dyra hotellrum varken mitt på ljusa dagen eller mitt i natten, är berusande. Det finns en anledning till att artistgruppen Galenskaparna och After Shave fick en megahit på 80-talet med låten Husvagn. Det var inte enbart för den trallvänliga melodins skull, utan de hade verkligen fattat grejen! Om du har turen på din sida kan du träffa nya vänner för livet på nästa campingplats. Skulle dina campinggrannar däremot vara dryga och skräniga, rullar du bara vidare med hedern i behåll.

Fler nyheter