Vårda din bil

10 november 2019 admin

Den som har bil vet att det knappast är en investering som kommer ger en vinst vid försäljning. Det är i så fall om det är en veteranare som ökar i värde då det är ett samlarobjekt. Men för de flesta är bilen ett transportmedel som ska ta en från A till B. Helst utan att lägga av på en öde grusväg. Precis som allt behöver bilen kärlek och omvårdnad. För den som inte är händig är det kanske bilverkstaden som kan ge bilen den kärlek den förtjänar. Det är framför allt servicen som viktig.

 

 

Varför sköta servicen?

 

Dels är det för att slippa bli stående på den där öde grusvägen i 35 minuter. Det är också så att en bil som fått sin service i enlighet med serviceboken har ett högre andrahandsvärde. Det är såklart inte någon direkt avkastning men det kan göra stor skillnad. Så lämna in din bil på bilverkstaden https://www.swardbil.se/. Där får din bil den omvårdnad den behöver och du slipper bekymmer. Visst kan du göra vissa saker själv om du är händig men för den som inte har ett garage så är bilverkstad i Gnesta det smidigaste alternativet.

 

Glöm inte däcken

 

Däcken är viktiga och det är lätt att missa att det är dags att byta dem. Inte från vinterdäck till sommardäck, utan se till att de är i gott skick. Det finns regler som styr hur slitna däcken får vara, men det handlar också om säkerhet. Slitna däck kan faktiskt vara orsaken till onödiga olyckor. Däck är ingen rolig utgift men det sparar pengar i längden. Däck kan också slitas olika och en bilverkstad kan hjälpa dig med byte och hitta prisvärda däck. Dessutom förvarar en del bilverkstäder dina vinter respektive sommardäck. Glöm inte heller att med jämna mellanrum kontrollera lufttrycket för en säkrare och behagligare körning.

Fler nyheter